Nanaimo / Ziplinen
9 augustus 2023 - Ladysmith, Canada
Vandaag stond er weer een hoogtepunt op het programma. Letterlijk! Ziplinen boven Nanaimo river! Het was nog even onzeker ivm de weersverwachting maar gelukkig viel het mee.
Vanmorgen eerst met een enorme ferry richting Vancouver Island,
daar nog wat rondgereden en toen ingecheckt in het hotel. De chicste tot nu toe😊
Daarna op pad naar Wildplay vancouver. Eerst uitleg en de harnassen aan en toen op naar het platform. Ik geloof dat ik het spannender vond dan de meiden om ze op die hoogte voorbij te zien zoeven. Ze vonden het geweldig en baalden dat het maar 2 ziplines was en dus vrij snel weer voorbij.
Savonds nog even bijkomen van alle spanning in het zwembad en de hottub en nu lekker slapen.
Ik schrijf dit verhaaltje op een heel mooi plekje, een zitje in het raam op 4hoog. Bijzonder.
Coby:9 augustus 2023Dat was idd een hoogtepunt. Ik moet er niet aan denken. Maar ja jullie vinden het prachtig en dan moet je het doen. Lekker geslapen? Dat is ook belangrijk als je zoveel doet. Dit is toch wel een bijzondere vakantie. Geniet er nog van. Liefs mama
Teunie:9 augustus 2023Zo wat een avontuur .dat lijkt me best gaaf dat ziplinen .mooi uitzicht dat vonden ze best een hoogtepunt .daarna lekker zwemmen dan slaap je goed .doeiii
Rinus:10 augustus 2023heerlijk, jullie genieten volop zo te zien!!